Home » Over ons

Wie is Semi-Chef?

 

Jij bent natuurlijk de Semi-Chef! Als jij een klein deel van het werk doet, maken wij de rest. Samen verzorgen we zo een heerlijk diner, voor je partner, je vrienden of familie. Wij bereiden de heerlijke recepten intensief voor, zodat jij de gerechten alleen nog maar hoeft af te maken.

 

Even geen zin in uitzoeken, boodschappen doen en experimenteren? Met de menukeuze van Semi-Chef is het thuis genieten als in een restaurant. De gerechten zijn altijd vers en passen in het seizoen. We werken met ingrediënten van lokale leveranciers. Alle gerechten zijn op de BBQ, in de oven of in een pan te verwarmen.

 

Smaakvolle gerechten voor thuis
Het menu stel je zelf samen, uit een voorgerecht en een hoofdgerecht en is uit te breiden met een tussengerecht en een dessert. Maak het menu compleet met bijpassende (bubbel)wijn van Aarts wijnen. Alle dranken worden gekoeld geleverd.

 

Dieetwensen, liever vegetarisch of veganistisch? Geef dit bij je bestelling aan. Maatwerk kan ook. Neem hiervoor contact op met mail@semi-chef.nl of bel +31 6 24156293.

 

Semi-Chef geeft instructies 
Altijd al willen weten hoe je een mooi opgemaakt gerecht serveert? Wat is de beste manier om vis te fileren? Hoe zorg je ervoor dat de gerechten op elkaar afgestemd zijn? Semi-Chef deelt op deze site kooktechnieken, geeft informatie over de ingrediënten en aanwijzingen om het menu als een echte chef-kok te serveren. 

 

Bestellen?
Al zin gekregen om een avondje culinair te genieten aan je eigen eettafel? Bestel je menukeuze 24 uur van te voren bij Semi-Chef. Afhalen kan alleen op donderdag, vrijdag en zaterdag in Breda (Semi-Chef), Prinsenbeek (Aarts Wijnen) en in Rijen (Everything Sweet)